De Persgroep Publishing neemt mijnenergie.be over

De Persgroep Publishing verruimt haar portfolio met de website mijnenergie.be/monenergie.be en blijft zo inzetten op online platformen die haar digitale strategie versterken.

Mijnenergie.be/monenergie.be is de grootste Belgische onafhankelijke vergelijkingssite voor energie en werd vorig jaar door maar liefst 900.000 consumenten bezocht. De site heeft het kwaliteitslabel van de CREG (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) en staat zo garant voor onafhankelijkheid, onpartijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Mijnenergie.be werd in 2007 opgericht door Bertrand Rochez, die verantwoordelijk blijft voor het dagelijks management. 

Bertrand Rochez: “Met de overname door de Persgroep Publishing kunnen we met mijnenergie/monenergie een nog groter publiek bereiken en onze verdere groeiambities realiseren. Bovenal zullen we beter kunnen inspelen op de nieuwe uitdagingen in een razendsnel evoluerende onlinewereld die constante innovatie vereist, en dit aan een steeds sneller tempo. Ik kijk alvast uit naar de schaalvoordelen en de synergieën van de Persgroep Publishing die mijnenergie/monenergie naar een hoger niveau zullen tillen.” 

Rudy Bertels, CEO de Persgroep Publishing: “Deze acquisitie past uitstekend in ons bestaand portfolio van online services rond het thema wonen, met sites als Spaargids.be en Livios.be. Met Mijnenergie.be versterken we dat portfolio met de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor energie. Uiteraard willen we onze expertise op vlak van content, bereik en marketing inzetten om nog meer consumenten te gidsen bij hun keuze voor de meest interessante energieleverancier.