De Persgroep Nederland

De Persgroep Nederland

De Persgroep Nederland is een toonaangevende en ambitieuze uitgever met passie voor zijn lezers en surfers. AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool vormen de sterke nieuwsmerken van De Persgroep Nederland en bepalen mee het maatschappelijke en politieke debat. Daarnaast is De Persgroep Nederland uitgever van unieke websites op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie: NationaleVacaturebank.nl en persgroepemploymentsolutions.nl. Ook de websites Tweakers.net, Carsom.nl en niet te vergeten dé autosite van Nederland, Autotrack.nl, behoren tot het portfolio van De Persgroep. Met Q-music is De Persgroep ook actief op de radio.

Op 16 februari 2015 werd mediagroep Wegener - door de overname van moederbedrijf Mecom door De Persgroep - geïntegreerd in de Persgroep Nederland. Het portfolio van Wegener bestaat uit meer dan 100 huis-aan-huiskranten en zeven regionale nieuwsmedia: PZC, BN De Stem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, De Stentor en Tubantia. 

Directie

Erik Roddenhof, CEO
Josko Rockx, CFO
Jannet Visser, Directeur HRM
Gerda van der Poel, Directeur Operations
Christel van den Hazel, Directeur Business Development
Harry De Haas, Directeur Marketing
Lauren van der Heijden, Directeur Nationale Sales
Kees Reinders, Directeur Regionale Sales
Erik van Gruijthuijzen, Directeur Journalistiek
Roel Buyzen, Directeur ICT
Jan van Dun, Directeur huis-aan-huisbladen
Sander van den Hout, Directeur Online Services

 

Raad van Bestuur

Frits Campagne, Voorzitter Raad van Bestuur
Erik Roddenhof, CEO
Piet Vroman, CFO

dochterondernemingen

De Persgroep Online Services Bundeling van de online services AutoTrack, Carsom en Tweakers. AutoTrack is in Nederland marktleider in de online autosector en sinds 2014 ook actief in België. Tweakers is de grootste technologiesite van het land en Carsom dé kostenvergelijker voor onderhoud en reparatie. 
De Persgroep Employment Solutions De Persgroep Employment Solutions is dé recruitmentspecialist voor de Nederlandse arbeidsmarkt met de merken Nationale Vacaturebank, Intermediair en Tweakers IT banen. Als onderdeel van de Persgroep, een ambitieuze uitgever met passie voor media, hebben wij toegang tot een enorm portfolio met merken als AD, De Volkskrant en het Parool. Samen bereiken wij meer dan 12,6 miljoen multimediale contacten per dag.
De Persgroep Printing Met twee moderne drukkerijen in Den Haag en Amsterdam staat de Persgroep Printing garant voor de hoogwaardige technische verzorging van de meest toonaangevende dagbladen van Nederland: de Volkskrant, Trouw, AD, Het Parool, NRC Handelsblad en nrc.next. 
De Persgroep Distributie Onder het motto 'De juiste krant in de juiste bus tegen de juiste kosten’ bezorgt De Persgroep Distributie dagelijks zo'n 1,2 miljoen dagbladen, waaronder de nationale kranten van De Persgroep Nederland.  

Contactgegevens

Jacob Bontiusplaats 9 - Gebouw INIT
1018 LL Amsterdam
+31 20 56 29 111

meer info

Adverteren

Wilt u graag adverteren in onze media? 

meer info