MEDIALAAN

MEDIALAAN

MEDIALAAN is het moederhuis van de merken VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET, Stievie FREE, Qmusic, Joe, Mobile Vikings en JIM Mobile. De naam verwijst enerzijds naar de fysieke plaats waar we gevestigd zijn (Medialaan 1 in Vilvoorde). Anderzijds is het vooral ook een symbolische plaats. Het is een laan waar leuke huizen staan. Huizen waarin radio, tv en mobiele telefonie gemaakt worden die allemaal in het hoofd en hart van de Vlaming wonen. MEDIALAAN is een wereld waar talent en ideeën elkaar versterken.

Onze baseline ‘maak het mee’ geldt voor kijkers en luisteraars die onze merken beleven, medewerkers die onze merken letterlijk mee maken en alle mogelijke partners die betrokken zijn bij ons verhaal.

Directie

Erwin Deckers – CCO & CEO A.I.
Dirk Lodewyckx – CMO & CEO A.I.
Nathasja Van Bael – CFO
Ricus Jansegers – Programmadirecteur TV
An Caers – Directeur Radio
Ben Appel – Directeur Business & Legal Affairs HR
Frank Mathys – Technisch Directeur
Ben Jansen – Commercieel Directeur
Herbert Van Hove – Directeur Mobile & Innovatie

dochterondernemingen

TvBastards TvBastards is het interne productiehuis van MEDIALAAN, dat instaat voor o.a. de productie van Familie. Ook productiecellen Shelter (bekend van Safety First) en Operatie Koekoek (bekend van Wauters vs. Waes) vallen onder TvBastards.
Stievie Met Stievie kan je op tablet of smartphone kijken naar 10 Vlaamse zenders. Live én uitgesteld. Je kan makkelijk swipen tussen de verschillende zenders en zeer snel programma's en zelfs fragmenten terugvinden. Je kan pauzeren, terugspoelen, doorspoelen, fragmenten selecteren en delen, ...
Joe Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt Joe in een nieuw, hedendaags kleedje gestoken. Met een mix van classics en hits van nu, wil de radiozender meer dan ooit de generatie van 35- tot 50-jarigen bereiken in Vlaanderen. Sven Ornelis en Anke Buckinx nemen de ochtend voor hun rekening. Rani De Coninck is een nieuwkomer bij Joe en presenteert samen met Raf Van Brussel de avondspits.
Unleashed NV Unleashed NV is de mobiele tak van MEDIALAAN. Unleashed levert mobiele diensten aan residentiële klanten onder de merken Mobile Vikings en JIM Mobile.
Bites Europe NV

Contactgegevens

Medialaan 1
1800 Vilvoorde

meer info

Adverteren

Wilt u graag adverteren in onze media?

meer info